381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Osnove pregovaranja

Osnove pregovaranja

Svi smo mi pregovarači. Pregovaranje je svakodnevna činjenica. Poteže se pitanje povišice u firmi, pokušava se dogovoriti oko cene kuće ili automobila, gradski ili kompanijski zvaničnici sreću se sa sindikalnim vođama da bi izbegli štrajk, državnici sedaju za sto da bi pokušali da postignu sporazum o smanjenju naoružanja. To su sve pregovori. Elektronski kurs „Osnove pregovaranja“ je uvod, odnosno, teoretski deo edukacija iz oblasti pregovaranja koje se sprovodi u Centru za krizni menadžment i pregovaranje. „Osnove pregovaranja“ vam pruža mogućnost da steknete nova znanja iz oblasti pregovaranja, koje predstavlja jedan od najbitnih faktora za uspešno rešavanje nesporazuma i konfliktnih situacija.

Teme koje se obrađuju na ovom kursu su:

  1. Pojam i karakteristike pregovaranja,
  2. Tehnike pregovaranja,
  3. Veštine slušanja,
  4. Jezik u pregovaranju,
  5. Karakteristike pregovarača.

Kurs počinje u ponedeljak 22. novembra 2021. godine i biće otvoren dve nedelje, s tim što je moguće raditi Završni test u periodu od 29. novembra do 05. decembra. 

Cena kursa je 1800 din, a kotizacija se uplaćuje na račun br:  160-426894-85, Primalac: Centar za krizni menadžment i pregovaranje, Mite Ružića 8, Beograd, Svrha uplate: Elektronski kurs Osnove pregovaranja. U cenu kursa ulazi program, podrška tokom pohađanja kursa i setrifikat.

Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije.

Prijave i uplate najkasnije do početka kursa.

Dobro došli!

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *