381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Veštine informisanja i upravljanja vremenom

Veštine informisanja i upravljanja vremenom

Tema ovog kursa je kako na pravilan način informisati svoje zaposlene i nadređene, a da svima bude jasno šta je čiji zadatak. Takođe, na ovom kursu će se obrađivati i tema upravljanja vremenom koja je jedna od najznačajnijih tema u današnje vreme kada niko nema vremena za sebe i svoje potrebe već je stalno orjentisan na posao i poslovne aktivnosti.
Teme koje će se obrađivati su:
1. Načini informisanja
2. Vrste informisanja
3. Koraci i struktira informisanja
4. Efikasna prezentacija
5. Efikasno i neefikasno upravljanje vremenom
Kurs počinje u ponedeljak 13. decembra 2021. godine i traje dve nedelje s tim što je u drugoj nedelji moguće raditi Završni test.
Cena kursa je 1800 din, a kotizacija se uplaćuje na račun br: 160-426894-85, Primalac: Centar za krizni menadžment i pregovaranje, Mite Ružića 8, Beograd, Svrha uplate: Elektronski kurs Veštine informisanja i upravljanja vremenom. U cenu kursa ulazi program, podrška tokom pohađanja kursa i sertrifikat.
Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije.
Prijave i uplate najkasnije do početka kursa.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *