381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Predavanje: „Trgovina ljudima u Srbiji“

Predavanje: „Trgovina ljudima u Srbiji“

English translate

Dragi studenti,

 

Obaveštavamo vas da Centar za krizni menadžment i pregovaranje (CKMP), 28. aprila 2015. godine, organizuje višečasovno predavanje pod nazivom „Trgovina ljudima u Srbiji“.

Predavanje je koncipirano na praktičnom iskustvu pripadnika Uprave granične policije MUP-a Republike Srbije, koje su stekli u svakodnevnom radu na suprotstavljanju ovog oblika organizovanog kriminala. Pored fenomenologije i zakonske regulative, predavanje je bazirano na mehanizmima borbe protiv trgovine ljudima i problemima sa kojima se pripadnici policije susreću.

Predavanje je namenjeno studentima Fakulteta bezbednosti, Pravnog fakulteta, Fakulteta političkih nauka, Kriminalističko-policijske akademije, Filozofskog fakulteta-smera Kriminalističke psihologije i drugih srodnih fakulteta.

Nakon odslušanog predavanja, svi studenti će dobiti knjigu „Upravljanje talačkim krizama“ i sertifikat Centra za krizni menadžment i pregovaranje. Cena predavanja iznosi 1200 RSD.

Za prijavu je neophodno da pošaljete svoje ime, prezime, naziv fakulteta i kontakt telefon na adresu elektronske pošte: info@pregovarac.rs .

 

Srdačan pozdrav!