381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Strah od javnog nastupa

Strah od javnog nastupa

Širok je raspon svakodnevnih životnih situacija u kojima se pred zaposlene u kompanijama, službenike za odnose s javnošću, službenike u drugim sektorima, postavlja zahtev za izlaganjem pred grupom ljudi, bilo da se radi o iznošenju svog stava na sastanku organizacione jedinice, postavljanju pitanja na predavanju ili održavanju prezentacije pred kolegama na poslu. Posebno službenici za odnose sa javnošću imaju dužnost i obavezu prezentovati javnosti događaje iz domene delovanja i rada organizacija, tela i drugih subjekata. Zbog toga je njihova uloga u društvu izuzetno značajna i odgovorna. Ako je dobro osmišljen i adekvatno realizovan, javni nastup donosi socijalnu, profesionalnu i ekonomsku satisfakciju. S obzirom na dobrobiti koje nosi uspešno izveden javni nastup, ne čudi da većina ljudi ima potrebu da premosti i unapredi ove veštine i u što većoj meri odagna strah.

Teme koje će se razmatrati na ovom kursu su:

  1. Šta je strah od javnog nastupa
  2. Simptomi straha od javnog nastupa
  3. Kako prevladati strah od javnog nastupa
  4. Jačanje samopouzdanja
  5. Afirmacija i vizualizacija
  6. Vežbe za smanjenje straha od javnog nastupa

Kurs počinje u ponedeljak 22. juna i traje dve nedelje s tim što je u drugoj nedelji moguće raditi Završni test.
Cena kursa je 1800 din, a kotizacija se uplaćuje na račun br: 160-426894-85, Primalac: Centar za krizni menadžment i pregovaranje, Mite Ružića 8, Beograd, Svrha uplate: Elektronski kurs Strah od javnog nastupa. U cenu kursa ulazi program, podrška tokom pohađanja kursa i sertrifikat.
Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije.
Prijave i uplate najkasnije do subote 20. juna.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *