381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Osnove pregovaranja – elektronski kurs

Osnove pregovaranja – elektronski kurs

Svi smo mi pregovarači. Pregovaranje je svakodnevna činjenica. Poteže se pitanje povišice u firmi, pokušava se dogovoriti oko cene kuće ili automobila, gradski ili kompanijski zvaničnici sreću se sa sindikalnim vođama da bi izbegli štrajk, državnici sedaju za sto da bi pokušali da postignu sporazum o smanjenju naoružanja. To su sve pregovori. Elektronski kurs „Osnove pregovaranja“ je uvod, odnosno, teoretski deo edukacija iz oblasti pregovaranja koje će se kasnije i praktično sprovoditi u Centru za krizni menadžment i pregovaranje. „Osnove pregovaranja“ vam pruža mogućnost da steknete nova znanja iz oblasti pregovaranja, koje predstavlja jedan od najbitnih faktora za uspešno rešavanje nesporazuma i konfliktnih situacija.

Teme koje se obrađuju na ovom kursu su:

  1. Pojam i karakteristike pregovaranja,
  2. Tehnike pregovaranja,
  3. Veštine slušanja,
  4. Jezik u pregovaranju,
  5. Karakteristike pregovarača.

Kurs počinje u ponedeljak 27. aprila i traje dve nedelje s tim što je u drugoj nedelji moguće raditi Završni test.

Cena kursa je 1800 din, a kotizacija se uplaćuje na račun br:  160-426894-85, Primalac: Centar za krizni menadžment i pregovaranje, Mite Ružića 8, Beograd, Svrha uplate: Elektronski kurs Osnove pregovaranja. U cenu kursa ulazi program, podrška tokom pohađanja kursa i setrifikat koji ćete dobiti u PDF. Ukoliko želite sertifikat na kućnu adresu potrebno je da to naglasite i u tom slučaju plaćate poštarinu.

Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs i centarpregovarac@gmail.com. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije.

Prijave i uplate najkasnije do petka 24. aprila.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *