381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Kurs: „Postupci individualne zaštite u vanrednim situacijama“

Kurs: „Postupci individualne zaštite u vanrednim situacijama“

English translate

Poštovani,

 

Uzimajući u obzir oblike samoorganizovanja građana u obavljanju bezbednosnih poslova za vreme bivše SFRJ, odnosno aktuelne statističke podatke prema kojima je minorni broj jedinica lokalne samouprave izradio procenu rizika i ugroženosti i planove zaštite i spasavanja od elementarnih nepogoda i drugih nesreća, kao i nedovoljnu ili nikakvu obučenost građana u reagovanju u slučaju vanrednih situacija, očigledno je nepostojanje organizovanog i efikasnog pristupa sistema u zaštiti i spasavanju građana.

Upravo u cilju poboljšanja i izdizanja na viši nivo lične bezbednosti građana, čime se neposredno utiče na bezbednost društva, nevladino udruženje pod nazivom Centar za krizni menadžment i pregovaranje (CKMP) otvara mogućnost pohađanja teorijsko-praktičnog kursa pod nazivom ,,Postupci individualne zaštite u vanrednim situacijama.“

Posredstvom programa edukacije, koji obuhvata obradu tema o pojmu i zakonskom određenju vanrednih situacija, subjektima sistema zaštite i spasavanja u Republici Srbiji, preporučenim postupcima individualne zaštite u vanrednim situacijama i druge, ishodište kursa se ogleda u usvajanje teorijskog i praktičnog znanja o vanrednim situacijama.

Pomenuti kurs, u trajanju od šest časova, održaće stručnjak u mnogim oblastima, rukovodilac obezbedjenja republičkih organa, kapetan vojnog  broda u penziji, Branko Đurđević.

Kurs će se realizovati, u periodu od 10h do 16h, 30. oktobra 2016. godine, u prostorijama Centra za krizni menadžment i pregovaranje. Po uspešnom okončanju istog, svim polaznicima će biti uručen zvaničan sertifikat Udruženja. Cena kursa iznosi 2.000,00 RSD uz mogućnost izvršenja uplate u dva dela.

Za više informacija i prijavu, molimo da nam dostavite svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na adresu elektronske pošte: info@pregovarac.rs .

 

Srdačan pozdrav!