381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

KAKO NAPRAVITI POSLOVNU STRANICU NA DRUŠTVENOJ MREŽI FACEBOOK

KAKO NAPRAVITI POSLOVNU STRANICU NA DRUŠTVENOJ MREŽI FACEBOOK

Korisnici više ne pitaju: jeste li na Fejsu? niti posećuju vaš sajt u potrazi za dugmetom koje vodi na stranicu vašeg sajta, nego se prosto uloguju (preko svog mobilnog telefona), ukucaju naziv firme u pretragu i neretko razočaraju kada shvate da vaše firme tamo nema.

Zbog čega?

Zato što očekuju da ste tamo. Očekuju to da mogu da vam se obrate na zidu ili vam pošalju privatnu poruku.

Ovaj ležerni stav nije se tek tako desio, nego se dotična društvena mreža toliko uvukla u poslovanje da je teško zamisliti bilo kakvu marketinšku kampanju bez nje kao jednog od glavnih prenosnika informacija. Čak je i sama kompanija objavila da se 91% njihovih korisnika dnevno prijavljuje preko mobilnih uređaja. Štaviše, prihod koji su ostvarili do kraja drugog tromesečja 2016. godine premašio je sva očekivanja.

Ovi i još mnogobrojni razlozi, poput podizanja svesti, sveprisutnosti, poslovnog identiteta, brendiranja i sl, dovoljni su da još danas naučite kako da napravite poslovnu stranicu na društvenoj mreži Facebook.

Šta vam je sve potrebno:

  • privatni profil (morate biti registrovani korisnih ove društvene mreže s najmanje 30 prijatelja)
  • grafike (logo i naslovna fotografija)
  • administrator društvenih mreža

A kako se tačno pravi i sve cake prodaje, to Vas čeka na Moodl-u….

Kurs počinje u ponedeljak 03. avgusta 2020. godine i traje dve nedelje s tim što je u drugoj nedelji moguće raditi Završni test.
Cena kursa je 1800 din, a kotizacija se uplaćuje na račun br: 160-426894-85, Primalac: Centar za krizni menadžment i pregovaranje, Mite Ružića 8, Beograd, Svrha uplate: Elektronski kurs FB. U cenu kursa ulazi program, podrška tokom pohađanja kursa i sertrifikat.
Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije.
Prijave i uplate najkasnije do subote 01. avgusta.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *