381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Kako napisati vrhunski CV

Kako napisati vrhunski CV

Možda ste naišli na oglas za posao naoružani relevantnim iskustvom i obrazovanjem, nagradama i sertifikatima. Ili to uopšte nije vaš slučaj. Koje god iskustvo i obrazovanje da imate, budite uvereni da nećete daleko dogurati na tržištu rada bez dobre pripreme. Trkač ne završava trku bez treninga i kada tražite posao nećete doći na intervju bez prethodne pripreme. Priprema, a ne savršeni CV je ključ do uspeha. Dobra priprema počinje razumevanjem uslova i konteksta oglasa. Postoji razlika između bezumnog slanja CV i fokusa na vaše željene ciljeve.

U najboljem slučaju, HR menadžeri posvete 30 sekundi po propratnom pismu ili CV-ju. Ovo je izuzetno konkurentno tržište gde HR menadžeri dobijaju po 200 i više aplikacija po poziciji. U 30 sekundi, odlično motivaciono pismo i CV treba da vas predstave u najboljem svetlu, da predstave šta možete da radite, kako koristite svoje sposobnosti da dostignete rezultate. U idealnom slučaju, oni vas dobro predstavljaju i regruteru je jasno šta imate da ponudite. Ukratko, vaš CV i motivaciono pismo ne treba da predstavljaju gde ste bili, već u kom pravcu želite da nastavite.

Naravno, odličan CV i motivaciono pismo nisu garant da ćete dobiti posao iz snova, već samo sredstva kojima ćete se služiti kako bi vas pozvali i mogu čak da pomognu da vam intervju teče glatko. Ovaj kurs će vam to pokazati, posebno na engleskom jeziku, jer sve više regrutera traži CV i motivaciono pismo na engleskom i ljudi nisu uvek sigurni da li su se dobro izrazili na jeziku koji nije njihov maternji.

Teme koje će se obrađivati na kursu su:

  1. 3 koraka efikasnog istraživanja
  2. Šta imate da ponudite
  3. Analiza transverzalnih veština
  4. Prilagođavanje motivacionog pisma
  5. Top 5 stvari koje menadžeri gledaju u CV-u
  6. Dizajn i organizacija CV-ja
  7. Šta da radite, a šta nikako da ne radite
  8. IT sertifikati u CV-u

Kurs počinje u ponedeljak 08. juna i traje dve nedelje s tim što je u drugoj nedelji moguće raditi Završni test.
Cena kursa je 1800 din, a kotizacija se uplaćuje na račun br: 160-426894-85, Primalac: Centar za krizni menadžment i pregovaranje, Mite Ružića 8, Beograd, Svrha uplate: Elektronski kurs Top CV. U cenu kursa ulazi program, podrška tokom pohađanja kursa i sertrifikat.
Za pohađanje kursa se možete prijaviti na mail: info@pregovarac.rs. Za prijavu je potrebno ostaviti: Ime i prezime, mail adresu i broj telefona. Pred početak kursa dobijate korisničko ime i lozinku za logovanje na kurs, a nakon logovanja pratite instrukcije koje vas vode kroz lekcije.
Prijave i uplate najkasnije do subote 6. juna.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *