381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Elektronski kursevi

Elektronski kursevi

Dragi prijatelji,

 

Centar za krizni menadžment i pregovaranje (CKMP) je udruženje izgrađeno od strane najprestižnijih stručnjaka u oblasti kriznog menažmenta i policijskog pregovaranja, osnivača Pregovaračkog tima MUP-a Republike Srbije. Reč je o ljudima koji su u okvirima naše zemlje uspeli da institucionalizuju pregovaranje 2004. godine i time daju svoj puni doprinos mirnom rešavanju kriznih i konfliktnih situacija u Srbiji. Naročito smo ponosni na činjenicu da se ove godine obeležava punih deset godina postojanja udruženja, koje su isti ljudi osnovali 2008. godine u cilju približavanja građanima nenasilih metoda rešavanja kriza i konflikata na svim nivoima.

U dosadašnjem radu smo edukovali na stotine lica kako sa teritorije Srbije, tako i sa tla naših suseda. Tome su naročito doprineli elektronski kursevi posredstvom kojih smo uspeli da prevaziđemo prostornu barijeru, odnosno finansijsku, koju dolazak u Beograd na praktične vidove naših edukacija neizbežno povlači za sobom. Upravo iz tog razloga, trenutno smo fokusirani na formiranje organizacionih ogranaka van našeg sedišta u prestonici, što će u budućnosti doprineti praktičnom prenošenju znanja i veština građanima širom Republike.

Povodom pomenute desetogodišnjice rada i velikog interesovanja za elektronske vidove naših edukativnih programa, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je otvoren postupak prijavljivanja za pohađanje sledećih kurseva (u produžetku teksta se nalazi link sa iscrpnim opisom):

  1. Uvod u kriminalističko profilisanje: http://pregovarac.rs/onlajn-kurs-uvod-u-kriminalisticko-profilisanje/
  2. Taktika vršenja praćenja i mere samozaštite: http://pregovarac.rs/taktika-vrsenja-pracenja-i-mere-samozastite/
  3. Forenzička obrada lica mesta: http://pregovarac.rs/elektronski-kurs-forenzicka-obrada-lica-mesta/
  4. Digitalna forenzika – istraga, prikupljanje i obrada dokaza: http://pregovarac.rs/elektronski-kurs-digitalna-forenzika-istraga-prikupljanje-i-obrada-dokaza/
  5. Prevencija nasilja nad ženama: http://pregovarac.rs/elektronski-kurs-prevencija-nasilja-nad-zenama/
  6. Prevencija vrbovanja lica za tajni obaveštajni rad: http://pregovarac.rs/elektronski-kurs-prevencija-vrbovanja-lica-za-tajni-obavestajni-rad/
  7. Talačko pregovaranje: http://pregovarac.rs/elektronski-kurs-talacko-pregovaranje/
  8. Postupak medijacije između žrtve i prestupnika: http://pregovarac.rs/elektronski-kurs-postupak-medijacije-izmedu-zrtve-i-prestupnik%D0%B0/

Pohađanje i uspešan završetak nekog od pomenutih kurseva otvara mogućnost sticanja prestižnog sertifikata CKMP-a, koji uvećava šanse za započinjanje radnog odnosa i sticanje boljih pozicija na poslu. U zavisnosti od interesovanja polaznika, postoji mogućnost organizovanja praktičnih radionica na istovrsne teme, odnosno započinjanja članstva i sticanja preporuka, koje su zagarantovane za sva lica koja aktivno doprinose ostvarivanju ciljeva zbog kojih postojimo.

Početak pomenutih kurseva je predviđen za 18. jun 2018. godine. Cena svakog kursa iznosi 2000 RSD, a za sve polaznike koji su voljni da pohađaju dva ili više kurseva, omogućen je popust u iznosu od 50%.

Za više informacija i prijavu, budite slobodni da nam prosledite lične podatke (ime, prezime i kontakt telefon) putem naše zvanične adrese elektronske pošte: info@pregovarac.rs .

 

Srdačno Vas pozdravljamo!