381 61 199 65 23 info@pregovarac.rs

Elektronski kurs: „Digitalna forenzika – istraga, prikupljanje i obrada dokaza“

Elektronski kurs: „Digitalna forenzika – istraga, prikupljanje i obrada dokaza“

English translate

Dragi prijatelji,

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u toku postupak prijavljivanja za pohađanje novog elektronskog kursa u organizaciji Sektora za edukaciju Centra za krizni menadžment i pregovaranje!

U fokusu elektronskog kursa pod nazivom „Digitalna forenzika – istraga, prikupljanje i obrada dokaza“ je sticanje znanja o digitalnoj obradi lica mesta, pri čemu je težište kursa na sledećim nastavnim jedinicama:

  1. Digitalna forenzika kao naučna disciplina;
  2. Način bezbednog snimanja i brisanja podataka sa računara;
  3. Metodologija i sprovođenje digitalne istrage;
  4. Prikupljanje i obrada digitalnih dokaza;
  5. Veza između fizičkog i digitalnog lica mesta;
  6. Alati i tehnike digitalne forenzike.

Krajnji cilj kursa se ogleda u sticanju novog i podizanju postojećeg znanja polaznika iz ove oblasti na viši nivo posredstvom izučavanja metoda, tehnika i samog postupka digitalne obrade lica mesta.

Kurs se pohađa metodom elektronskog učenja MOODLE, što podrazumeva formiranje lozinki i otvaranje korisničkih naloga na osnovu kojih se sa polaznicima razmenjuju nastavni materijali i testovi. Polaznici mogu slobodno pristupati i izučavati materijale u toku nedelje, pri čemu su u obavezi da na kraju svake nedelje urade kontrolne testove u elektronskoj formi. U poslednjoj nedelji kursa, polaznici rade Završni test, koji je ujedno i završni ispit. Za sve polaznike koji žele da nauče više, obezbeđen je dodatni materijal.

Svim polaznicima koji uspešno završe kurs, biće uručen zvaničan sertifikat Centra za krizni menadžment i pregovaranje. Za prvih dvadesetoro (20) polaznika, obezbedićemo knjigu „Dosije Snouden“, autora Luka Hardinga. Takođe, svi polaznici ovog kursa stiču pravo na pohađanje našeg elektronskog kursa pod nazivom “Talačko pregovaranje” po duplo jeftinijoj ceni (800 RSD). Opis ovog kursa možete pronaći na sledećem linku: http://pregovarac.rs/elektronski-kurs-talacko-pregovaranje/ .

Početak kurseva je predviđen za 12. februar 2018. godine, a vreme trajanja je ograničeno na tri nedelje. Cena kursa na temu digitalne forenzike iznosi 2000 RSD.

Molimo sva zainteresovana lica da nam dostave lične podatke (ime, prezime, kontakt telefon i zanimanje) putem naše zvanične adrese elektronske pošte: info@pregovarac.rs .

 

Srdačan pozdrav!