381 65 3433 857 info@pregovarac.rs

Asertivni trening: „Prevazilaženje stresnih situacija“

Asertivni trening: „Prevazilaženje stresnih situacija“

English translate

Poštovani,

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Centar za krizni menadžment i pregovaranje (CKMP) u saradnji sa timom psihologa organizuje prvi u nizu treninga sa ciljem osnaživanja građana za prevazilaženje ličnih kriza i konflikata.

Asertivnim treningom pod nazivom „Prevazilaženje stresnih situacija“ akcenat se stavlja na prevazilaženje i upravljanje stresnim situacijama pomoću konkretnih vežbi i tehnika kao što su: tehnike disanja, meditacije, progresivne relaksacije i druge.
Sadržina treninga se sastoji u definisanju pojma stresa, određivanju tipa ličnosti u kontekstu stresa, vođenju progresivne relaksacije, kao i u primeni REIKI antistres vežbi.

Sektor za lični i profesionalni razvoj CKMP-a kroz organizovanje ovog programa naročito posvećuje pažnju savetovanju, podršci i usmeravanju građana svih profila.

Trening će se realizovati 4. juna 2016. godine u prostorijama Centra za krizni menadžment i pregovaranje (opština Zvezdara). Cena treninga iznosi 1.600,00 RSD. Po okončanju istog, svim polaznicima će biti uručen sertifikat Udruženja.

Prijavu sa ličnim podacima (ime, prezime i kontakt telefon) možete proslediti putem adrese elektronske pošte: info@pregovarac.rs .

 

Srdačan pozdrav!